

|
Frågor vi kommer att ställa inför Er beställning:
- Datum för beställningen?
- Lokal?
- Antal gäster?
- Allergier och specialkost?
- Hur är det tänkt med disk och servering?
Beställningsvillkor:
- Ala carte minst 15 personer av samma rätt (ej specialkost)
- Buffé minst 20 personer
- Beställning ska helst ske en vecka innan leveransdatum, men kontakta oss även om du har tidsnöd så försöker vi lösa situationen.
Avbokningsregler:
- Vid avbokning senast 7 dagar i förväg, annars debiteras 50 % för kostnad av råvaror och arbetstid.
- Vid 3 dagar eller senare debiteras 100% av kostnaden.
Betalning:
- Privatpersoner vid leverans, om inget annat överenskommit.
- Företag faktura 10 dagar, om inget annat överenskommit.
- Alla priser är inklusive moms
Material:
- Skadat eller förekommet gods debiteras med inköpspris.
|