Bra att veta - bokningsvillkor

 

kakor braatt

brod braatt

Frågor vi kommer att ställa inför Er beställning:

  • Datum för beställningen?
  • Lokal?
  • Antal gäster?
  • Allergier och specialkost?
  • Hur är det tänkt med disk och servering?

 

Beställningsvillkor:

  • Ala carte minst 15 personer av samma rätt (ej specialkost)
  • Buffé minst 20 personer
  • Beställning ska helst ske en vecka innan leveransdatum, men kontakta oss även om du har tidsnöd så försöker vi lösa situationen.

 

Avbokningsregler:

  • Vid avbokning senast 7 dagar i förväg, annars debiteras   50 % för kostnad av råvaror och arbetstid.
  • Vid 3 dagar eller senare debiteras 100% av kostnaden.

 

Betalning:

  • Privatpersoner vid leverans, om inget annat överenskommit.
  • Företag faktura 10 dagar, om inget annat överenskommit.
  • Alla priser är inklusive moms

 

Material:

  • Skadat eller förekommet gods debiteras med inköpspris.

Under 2023

Då hotell- och restaurangbranschen är i stort behov av personal och kompentens kommer jag under resten av året 2023 jobba ännu mer med utbildning - och kompetensförsörjning.

 

Detta innebär att restaurang- och cateringverksamheten kommer gå på sparlåga under året.

 

Matlagningsaktiviteterna kommer vi fortsätta med, så är ni intresserade att dra ihop ett gäng och laga mat tillsammans så hör av er.

 

Och; i mån av tid så dyker vi upp med något kul evenemang, vi håller er underrättad när något är på gång.

 

Vi ses/ Marie