Lilla restaurangen Fejset

 

lilla restaurangen fejset


Klicka på bilden för att förstora upp den.

lilla rest fejset2

Fejset är vår mysiga lilla restaurang här på gården. Namnet har den fått efter dess ursprungliga användning, en ladugård där korna bodde. Numer är den inredd till en matsal, men dom putsade väggarna, stallfönstren, ladugårdsdetaljerna och den genuina känslan har vi bevarat.

Här kan kompisgänget, kollegorna eller företagen boka en middag för mellan 10–32 personer. Menyn anpassar vi efter era behov och önskemål. Det är också här vi dukar fint och avnjuter en härlig middag under våra matlagningskurser.

Sista helgen i månaden öppnar vi upp restaurangen för allmänna bokningar. Då serveras en 5-rätters middag med passande drycker. Under evenemanget ”månadens Fejstime” hittar ni information om middagarna som har lite olika inriktningar och stilar.

Månadens fejstime gör ett uppehåll för sommarserveringen under juni, juli och augusti och återkommer i september igen med samma upplägg, 5- rätters middag med olika inriktningar.

Under 2023

Då hotell- och restaurangbranschen är i stort behov av personal och kompentens kommer jag under resten av året 2023 jobba ännu mer med utbildning - och kompetensförsörjning.

 

Detta innebär att restaurang- och cateringverksamheten kommer gå på sparlåga under året.

 

Matlagningsaktiviteterna kommer vi fortsätta med, så är ni intresserade att dra ihop ett gäng och laga mat tillsammans så hör av er.

 

Och; i mån av tid så dyker vi upp med något kul evenemang, vi håller er underrättad när något är på gång.

 

Vi ses/ Marie