Bröllopsmeny Hösten 2021

 

 

Tilltugg och snittar

  1. Tunnbrödssnittar med fänkålsrökt lax och örter
  2. Tunnbrödssnittar med solvarboskinka, pepparrot och gräslök
  3. Rågbröd med strutskorv, LissEllas senap och picklad rödlök
  4. Västerbottentarte med sikrom och dill
  5. Västerbottentarte med tångrom och dill (veg)
  6. Krustad med Skagenröra

30: - st.

 

Förrätter

Laxtartar
kapris, senap, örter, krasse, sommarskott och potatiskrisp
105: -

Skagentoast
med hemskalade räkor, löjrom, citron och dill
115: -

Dalasmaker
sparrissoppa, snittar med rökt regnbåge, Solvarboskinka och strutskorv
(serveras bordsvis på träbrickor som små tapas)
125: -

Gravad oxfilé
med picklade kantareller, smörstekta surdegskrutonger,
senapsdressing och lagrad lokal hårdost
115:-

Vegansk Skagen
tångrom, rågbröd, citron och dill
85:-

 

Varmrätter

Halstrad röding
smörslungade betor, citronsmör, krossad potatis med örter, friterad purjolök
235: -

Hjortfilé
smörstekta kantareller, portvinssky, bönsallad och krämig potatisterrin
320: -

Örtstekt fläskfilé från Siljans Charks gårdsgris
frasig potatisbakelse, marsalasås, sparris och semitorkade tomater
235: -

Rosastekt ryggbiff
karamelliserat löksmör, timjanssky, rostade primörer och pommes anna
270: -

Reninnanlår
palsternackspuré, färska bönor, viltsky, kantareller och potatisterrin
315: -

Veganska kryddiga biffar på linser, svamp, zucchini och valnötter
frasig potatisbakelse, tomatcrème, vitlöksslungade haricotsverts och
bakade tomater
205:-

 

Dessert

Citrontartelett
Italiensk maräng, hallon
75: -

Fläderpannacotta
med jordgubbar och mynta
75: -

Chokladtarte
kaffetryffel, hallonmaränger, lättvispad grädde
80: -

 

 

Marie Öhman   070-55 17 889     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.     www.matspiran.se

 

Skriv ut

m logo
"Vi väljer råvaror med omsorg, tar hänsyn till natur och djur
och tillagar från grunden med kärlek"